til top
Bestill katalog
Bestill katalog

Har du funnet drømmeboligen i vår katalog, men ønsker noen justeringer i planløsning eller utforming av boligen? Da er skreddersøm rette veien å gå.

Når du velger skreddersøm fra Mesterhus, hjelper vi deg hele veien fra plantegning til ferdig drømmehus. Alle husene våre kan endres og tilpasses etter dine ønsker. Vi i Mesterhus Trøndelag hjelper deg å bygge huset akkurat slik du ønsker, og skreddersyr boligen etter dine behov.

 

En av fordelene med å bygge noe eget er at du får det nøyaktig slik du ønsker, både med tanke på funksjonalitet og utseende. I Mesterhus har vi mange arkitekttegnede husmodeller, men det er svært sjeldent husene ender opp akkurat slik de er i katalogen. Byggeprosessen blir formet av menneskene som skal bo der.

 

Med god hjelp fra våre dyktige fagfolk får du gode råd og innspill for å kartlegge dine behov, og forme boligen perfekt for deg. Bruk gjerne katalogen vår som en kilde til inspirasjon, og kom til oss med dine ideer og tanker underveis.

 

Om du ikke skulle finne drømmeboligen på nettsidene våre, kan våre arkitekter tegne et skreddersydd hus til deg, basert på dine behov og innspill. Gjennom Mesterhus får du kreativ frihet, samtidig som tryggheten og kvaliteten på huset består. Hos oss kan du stole på at huset blir som avtalt.

 

Kontakt oss i dag for å starte skreddersyingen av din nye bolig!

Mer informasjon
Kontakt forhandler