til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Om Mesterhus Trøndelag
  • Om Mesterhus Trøndelag

Om Mesterhus Trøndelag

Vi startet opp vårt salgskontor i januar 2012 og har nettopp flyttet fra Fossegrenda til Ranheim. Her treffer du vår salgs- og markedsleder som står til deres disposisjon.

 

Våre byggmestre

Våre byggmestre er Byggmester Iver R. Gresseth AS, Møllenberg Byggmesterforretning AS, Sand Bygg AS, Nesvold Bygg AS og Bolig og Næringsbygg AS.

Uansett hvem av disse som skal bygge ditt drømmehus, er du sikret den beste kompetanse fra dyktige fagfolk! Her er litt mer om hvem de er og hvor de holder til

Din husbygger i Trøndelag

Har du planer og drømmer om å bygge hus i Trøndelag? Ta kontakt med oss! Vi har lang erfaring i å bygge hus, og kan vise deg mange referanseprosjekter på bygg vi har satt opp

En smidig byggeprosess

Det er en lang prosess å velge seg hus. Mye skal tas stilling til, og viktige valg skal gjøres. Vi har meget god erfaring og kompetanse til å jobbe sammen med kundene i denne prosessen, for å sørge for at sluttresultatet blir bra.
Vi jobber sammen med dyktige samarbeidspartnere innen graving, rørlegger og elektrikere, og kan på den måten tilby en komplett skreddersydd løsning til våre kunder.

Vi legger stor vekt på godt norsk håndverk, og bruker kun egne håndverkere her i Trøndelag. Dette er med på å bidra til at vi kan levere førsteklasses godt håndverk som vi er stolte av, og dere vil bli fornøyd med. Snekkeren som bygger huset deres, bor i nærheten, og er en du kommer til å treffe på butikken og i nærmiljøet. Og han er opptatt av å levere et produkt han er fornøyd med.

Ta kontakt med oss i dag og fortell om dine husplaner her i Trøndelagsdistriktet, så skal vi bli med deg på veien videre!