til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Vi realiserer dine boligplaner

Vi realiserer dine boligplaner

Har du behov for større hus, ekstra tilbygg, påbygg eller bare en enkel ombygging eller modernisering av boligen din? Alle våre byggmestere er høyt kvalifiserte håndverkere innen sitt fagfelt, og har lang erfaring innen oppussing, påbyggings, - og ombyggingsarbeid, rehabilitering av eldre hus, hytter og andre bygg.

Boligen vi lever og bor i slites etter hvert som årene går, uansett hvor forsiktig vi bruker den. Til slutt vil behovet for en forandring komme, noe som kan gi boligen nytt liv og et mer moderne uttrykk. Hvis du har planer om å pusse opp, hjelper våre dyktige byggmestre deg mer enn gjerne med store eller små forandringer i hjemmet. De har bred erfaring, og kan bistå med blant annet endring av planløsning, nye gulv, nye vegger, og generell oppussing av alle rom.

Det er ikke alltid så store grep som må til for å for å gjøre boligen mer funksjonell og moderne. Våre byggmestre har lang erfaring med å se de gode og kostnadseffektive løsningene. Vi hjelper deg med skisser og tegninger, kostnadsbegrensninger, nødvendige søknader og selvfølgelig utførelse av jobben.


Mann som legger parkett i bolig med store vinduer


Vi kan rehabilitering og utvendig arbeid

Vi i Mesterhus Trøndelag er opptatt av energisparing og miljø, og dette vektlegges i alt arbeid vi gjør. Når vi bygger om huset ditt, gjør vi det samtidig mer energieffektivt og moderne.

Alle våre byggmestre har god faglig kompetanse, og flere er sertifiserte energirådgivere og eksperter på Enova sine støtteordninger. Hvis huset ditt trenger nytt tak, ny kledning eller oppleves kaldt, står vi klare til å hjelpe deg, enten du ønsker å skifte vinduer, eller vil totalrehabilitere huset. Ingen jobb er for stor eller for liten, og våre byggmestre er dyktige på å vurdere hvilke tiltak det er smart å begynne med, hva som vil være kostnadseffektivt, og hvordan du selv allerede nå kan legge til rette for senere tiltak.  

Vi vil alltid ligge i forkant

I Mesterhus jobber vi hele tiden for å være fremst i utviklingen når det gjelder effektive og gode løsninger for rehabilitering av bygg. Vi er opptatt av energisparing og miljø. Mesterhus var faktisk den første aktøren som bygget svanemerkede hus, og vi var først ute med balansert ventilasjon som standard.

Vi har gjennom mange år med rehabiliteringsarbeid kombinert med forskning opparbeidet oss nyttige erfaringer som kommer deg som kunde til gode. Med oss får du de beste løsningene til riktig pris.

Vi er blant annet deltaker i:

  • EBLE (Evaluering av Boliger med Energibehov)
  • SFI Klima 2050 (Risk reduction trough climate adaptation of buildings and infrastructure)

I tillegg er vi prosjekteiere av forskningsprosjektet SEOPP, som du kan lese mer om her.

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om oppussing, rehabilitering eller andre boligplaner du måtte ha.

Gå til kontaktskjema

Ved å klikke på send godkjenner du våre personvernregler og vilkår.
Les vår personvernerklæring her og våre vilkår her.JA, JEG ØNSKER Å MOTTA NYHETSBREV