til top
Bestill katalog
Bestill katalog
  • Vi har åpnet nytt showroom på Ranheim
  • Vi har åpnet nytt showroom på Ranheim
  • Vi har åpnet nytt showroom på Ranheim
  • Vi har åpnet nytt showroom på Ranheim
  • Vi har åpnet nytt showroom på Ranheim

Vi har åpnet nytt showroom på Ranheim

- Her får kundene våre et bedre innblikk i byggeprosessen av sitt eget hus, og får i tillegg ta, føle på og se produktene i sitt rette element. Dette skaper trygghet for husbyggeren, og gjør det lettere å ta valg som er riktige for de som skal bo i huset, forteller Even Bolme, salgs- og markedsleder i Mesterhus Trøndelag.

Produkter i sitt rette element

Når man bygger hus kan hele prosessen ofte føles ut som en papirmølle. Da er det en unik opplevelse å kunne se blant annet belysning, kjøkkeninnredning og gardinopphenget i virkeligheten.

- Vi er opptatt av å skape en helhetlig opplevelse for kunden vår når de kommer til oss for å ta avgjørelser og planlegge sitt nye hjem. Tanken er at kundene skal få et bedre innblikk i byggeprosessen både for selve huset og uteområdet - som også er en viktig del av tomten.

Dette skaper trygghet både for kunden og for oss, for da er begge parter sikre på at valgene som er gjort er solide og gode, understreker Even Bolme.

 

Tett dialog gjennom hele prosessen

Even og teamet i Mesterhus Trøndelag følger alle sine kunder tett gjennom hele prosessen ved husbygging. Dialogen om produktvalg starter før man begynner å bygge, og mange viktige avgjørelser for innredning og tekniske løsninger planlegges parallelt med tegning og design av huset.


- Mange ønsker skjult anlegg for tekniske løsninger i huset sitt, eller spesifikk plass til et kjært møbel, og slike ting må avgjøres allerede på skissestadiet. Da er det kjekt at vi fra vårt showroom har direkte dialog med våre arkitekter fra Mestergruppen Arkitekter. Her kan vi raskt føre dialog digitalt og bruke smartskjermer til å tegne og illustrere for kunden vår, forteller Even Bolme.

Even Bolme er som salgs- og markedsleder i Mesterhus Trøndelag en engasjert type som ikke gir seg før kunden har fått det som de vil. Teamet besitter også kunnskap om begge sider av en byggeprosess; tekniske hensyn å ta, samt kundebehovet. Dette gir en unik innsikt og støtte for kunden, og skaper trygghet i prosessen.

 

- Vårt salgskontor er eid av håndverkerbedrifter i Midt-Norge, og har egne, faste, lokale ansatte. Det betyr at salgskontoret er en forlengelse av byggmesteren, og er et kvalitetstegn på både håndverket som gjøres, og en lovnad om stabilitet og tillit for den som bygger hus med oss, sier Even Bolme.

 Seriøs og trygg aktør
Flyttet fra Fossegrenda til Ranheim

Teamet i Mesterhus Trøndelag har nå åpnet det nye lokalet og showroomet, og ønsker nysgjerrige og framtidige husbyggere på jakt etter inspirasjon velkommen. Årsaken til flyttingen ligger i ønsket om økt synlighet og enkel adkomst til lokalet.

- Vi har brukt lang tid på å få finne et perfekt lokale for vårt formål, og har investert stort i å pusse det opp til å bli et fantastisk showroom, avslutter Even Bolme.